Voetbalvereniging K.C.V.O.

Voetbalvereniging K.C.V.O. is een Voetbalclub gelegen aan Kouwenaarspad 42 in Vaassen.

Meer informatie over Voetbalvereniging K.C.V.O. in Vaassen

Op zondagmiddag speelde KCVO een wedstrijd tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn. Robur is een technische ploeg, maar KCVO zette veel inzet en strijdlust tegenover. In het begin van de wedstrijd kreeg Robur enkele kleine kansen. KCVO speelde ook een knock-outwedstrijd in de bekercompetitie tegen Heino 2, een elftal dat bovenaan staat in de hoofdklasse. Het was een spannende wedstrijd waarin KCVO misschien wel de meeste aanspraak mocht maken. KCVO 5 laat zien dat het goed teamwork heeft, niet alleen op het veld maar ook daarbuiten. Vijf ondernemers hebben het elftal voorzien van nieuwe polo's. De ploeg uit Vaassen begon gehandicapt aan de wedstrijd tegen SML vanwege blessures, maar de jonge vervangers deden het niet slecht. De KCVO verdediging stond goed en de Vaassenaren waren binnen 5 minuten levensgevaarlijk. Verder zijn er verschillende albums en evenementen te bekijken op de website van KCVO.

Wil je weten wat Voetbalvereniging K.C.V.O. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging K.C.V.O. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging K.C.V.O.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging K.C.V.O. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Voetbalvereniging K.C.V.O. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging K.C.V.O.

Bezoekers bekeken ook