Sportvereniging Vaassen

Sportvereniging Vaassen is een Voetbalclub gelegen aan Woestijnweg 67 in Vaassen.

Meer informatie over Sportvereniging Vaassen in Vaassen

Sportvereniging Vaassen is een voetbalclub met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1920. Op Sportpark de Kouwenaar komen sportliefhebbers samen en dragen de blauw-witte clubkleuren met trots. De club bestaat uit gepassioneerde vrijwilligers en sponsoren die het mogelijk maken dat we met een eigen karakteristieke speelstijl kunnen spelen. Iedereen is welkom, zowel als vriend of als sportieve rivaal. Op 10 november 2023 organiseren we weer een Glow in the Dark voetbalavond voor kinderen van 4 tot 6 jaar, wat vorige keer een groot succes was. Daarnaast hebben we ook nieuws over nieuwe sponsors en de Club van 100 die ervoor heeft gezorgd dat onze geluidsinstallatie weer optimaal kan functioneren.

Wil je weten wat Sportvereniging Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Sportvereniging Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Vaassen

Bezoekers bekeken ook