LicenseQ Netherlands B.V.

LicenseQ Netherlands B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Runnenbergweg 5 in Vaassen.

Meer informatie over LicenseQ Netherlands B.V. in Vaassen

LicenseQ is een consultancybedrijf dat organisaties ondersteunt bij hun Microsoft-licenties en contracten. Ze bieden hulp bij zaken als het vernieuwen van een Enterprise Agreement, verdediging bij een Microsoft-audit en interne compliance. Het bedrijf begrijpt dat Microsoft-licenties complex kunnen zijn en biedt onafhankelijk advies om organisaties te helpen bij het begrijpen van het portfolio van Microsoft en bij het onderhandelen over contractverlengingen. Ze hebben expertise op het gebied van cloudoplossingen zoals Office 365 en Microsoft Azure. LicenseQ is opgericht in februari 2020 en wordt geleid door voormalige Microsoft Licensing-professionals met meer dan 40 jaar ervaring.

Wil je weten wat LicenseQ Netherlands B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LicenseQ Netherlands B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LicenseQ Netherlands B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LicenseQ Netherlands B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar LicenseQ Netherlands B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LicenseQ Netherlands B.V.

Bezoekers bekeken ook