Doorn & van der Haar ICT B.V.

Doorn & van der Haar ICT B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Marijkeweg 1A in Vaassen.

Meer informatie over Doorn & van der Haar ICT B.V. in Vaassen

Doorn & van der Haar ICT is een bedrijf dat zowel particulieren als zakelijke klanten bedient. Ze bieden een snelle en betrouwbare service voor zowel software als hardware. Het bedrijf is gevestigd in Vaassen en is al sinds 1998 actief op het gebied van computers. Ze leveren complete systemen, verkopen losse onderdelen en leggen netwerken aan. Doordat ze alleen werken met A-merk onderdelen, kunnen ze constant hoge kwaliteit, ondersteuning en service bieden. Ze bieden ook diensten zoals Beheer op Afstand, waarbij een professional u direct kan helpen, en Microsoft 365, waarbij u toegang krijgt tot de bekende Office-applicaties. Daarnaast kunnen ze ook het netwerk- en systeembeheer van uw bedrijf verzorgen. Het bedrijf is gevestigd aan de Marijkeweg 1a in Vaassen en is bereikbaar via telefoon en e-mail. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Doorn & van der Haar ICT is zowel beschikbaar voor zakelijke als particuliere klanten.

Wil je weten wat Doorn & van der Haar ICT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doorn & van der Haar ICT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doorn & van der Haar ICT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doorn & van der Haar ICT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Doorn & van der Haar ICT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doorn & van der Haar ICT B.V.

Bezoekers bekeken ook