Zwem- en Sportcentrum De Koekoek

Zwem- en Sportcentrum De Koekoek is een Openbaar zwembad gelegen aan Koekoeksweg 24 in Vaassen.

Meer informatie over Zwem- en Sportcentrum De Koekoek in Vaassen

Zwem- en Sportcentrum De Koekoek in Vaassen is een multifunctioneel sportcomplex op de Veluwe. De accommodatie biedt een zwemgelegenheid met wedstrijdbaden en recreatiebaden, een spraypark, sporthal, vergaderruimte en horeca. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers en organiseren een Popquiz XXL ter ere van het 50-jarig bestaan van De Koekoek. Er zijn ook mogelijkheden voor fitnesszwemmen op verschillende dagen. Verder worden er verschillende activiteiten aangeboden op specifieke dagen, zoals Aquavitaal en banen zwemmen op maandag, aquajoggen en banen zwemmen op dinsdag, baby- en peuterzwemmen en recreatief zwemmen op woensdag, banen zwemmen en aquavitaal op donderdag, recreatief zwemmen op vrijdag, recreatief zwemmen en gratis oefenen voor zwemleskinderen op zaterdag, en recreatief zwemmen en banen zwemmen op zondag. Er is ook een meerbadenkaart beschikbaar voor regelmatige zwemmers. Het zwembad bevindt zich op de Koekoeksweg 24 in Vaassen en is te bereiken via telefoonnummer 0578-576122 of e-mailadres info@dekoekoek.nl.

Wil je weten wat Zwem- en Sportcentrum De Koekoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwem- en Sportcentrum De Koekoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwem- en Sportcentrum De Koekoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwem- en Sportcentrum De Koekoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Zwem- en Sportcentrum De Koekoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwem- en Sportcentrum De Koekoek

Bezoekers bekeken ook