ZVV

ZVV is een Zwemvereniging gelegen aan Koekoeksweg 24 in Vaassen.

Meer informatie over ZVV in Vaassen

ZVV is al sinds 15 mei 1962 actief in de zwemsporten waterpolo en wedstrijdzwemmen. Als zwemvereniging is het doel om iedereen met plezier hun sport te laten beoefenen en zich te ontwikkelen, met een goede balans tussen plezier, gezelligheid en prestatie. De vereniging draait volledig op vrijwilligers en jong en oud is betrokken bij de vereniging om samen tot een prestatie te komen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd biedt ZVV trainingen aan om zwemervaring, zwemtechniek en conditie op te doen. Ze kunnen ook kiezen voor de training balvaardigheid in het water, Splash+. Voor kinderen die graag waterpolo willen spelen, is er Minipolo waarbij de basisvaardigheden worden aangeleerd. Deze training kan worden aangevuld met een zwemtraining, Minipolo+. De wedstrijdzwemmers van ZVV nemen deel aan de Landelijke competitie en er worden jaarlijks wedstrijden georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook de waterpoloërs van ZVV spelen met een klein aantal teams in verschillende competities en dagen regelmatig andere verenigingen uit in een onderling toernooi.

Wil je weten wat ZVV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZVV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZVV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZVV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar ZVV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZVV

Bezoekers bekeken ook