Yogastudio “Stilte in Beweging”

Yogastudio “Stilte in Beweging” is een Yogastudio gelegen aan Grotenkampstede 32 in Vaassen.

Meer informatie over Yogastudio “Stilte in Beweging” in Vaassen

Yogastudio "Stilte in Beweging" biedt praktische en toegankelijke technieken om stilte, rust en zelfvertrouwen te ervaren in een drukke en veranderende wereld. De combinatie van Hatha-, Dru- en Kashmir Yoga helpt om stress te bestrijden en stilte te ervaren op ieder moment van de dag. Yoga is als stilte in beweging, waarbij zacht en aandachtig bewegen je naar de innerlijke stilte brengt. Deze stilte herinnert je aan wat je werkelijk bent: puur bewustzijn. Het nieuwe lesseizoen begint op 6-7-8 september en er zullen kennismakingslessen Kashmir Yoga worden gegeven. Wil je weten of Yoga iets voor jou is, neem dan een proefpakket.

Wil je weten wat Yogastudio “Stilte in Beweging” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogastudio “Stilte in Beweging” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogastudio “Stilte in Beweging”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio “Stilte in Beweging” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Yogastudio “Stilte in Beweging” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogastudio “Stilte in Beweging”

Bezoekers bekeken ook