Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente

Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente is een Evangelische kerk gelegen aan Deventerstraat 85 in Vaassen.

Meer informatie over Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente in Vaassen

De Volle Evangelie Gemeente - Woord & Daad streeft ernaar een dynamische en multiculturele gemeente te zijn, waar generaties samenkomen en waar we ons richten op het bereiken van de verlorenen en het discipelen van mensen. Door middel van het Woord van God, lofprijs, aanbidding, warmte en betrokkenheid willen we de liefde voor God en elkaar laten zien. Vanuit deze liefde willen we mensen naar Jezus leiden en hen uitrusten voor een bediening in de gemeente en de samenleving, zodat Zijn naam verheerlijkt wordt.

Wil je weten wat Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woord & Daad – Volle Evangelie Gemeente

Bezoekers bekeken ook