Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen

Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen is een Kerk gelegen aan Deventerstraat 36 in Vaassen.

Meer informatie over Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen in Vaassen

De Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen (VGV) is een ontmoetingsplaats voor iedereen met interesse in religie en cultuur. Ze willen het vrijzinnig gedachtegoed in Vaassen en omgeving behouden en versterken. De vereniging biedt onderdak aan mensen die zich thuis voelen in een geloofsgemeenschap die ruimte biedt voor eigentijds geloven. Ze zijn lid van de Vereniging van Vrijzinnige Protestanten in Nederland (VVP). Er worden rechtstreekse uitzendingen gedaan vanuit het kerkje aan de Deventerstraat 36 te Vaassen. Voor updates over het programma en activiteiten kun je terecht op de Nieuwspagina.

Wil je weten wat Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen

Bezoekers bekeken ook