Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk

Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk is een Voetverzorging gelegen aan Woestijnweg 201 in Vaassen.

Meer informatie over Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk in Vaassen

Bij Voetzorg4life kunt u terecht voor medische en cosmetische voetzorg. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en er is parkeergelegenheid voor de deur. Als u niet naar de praktijk kunt komen, bied ik ook ambulante zorg aan. Mijn naam is Loraine van Veen en ik ben een gediplomeerd medisch pedicure. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, en bij ProCert, het kwaliteitsregister voor medisch pedicures. Onze voeten dragen ons dagelijks van A naar B, maar als er problemen zijn met uw voeten, kunt u ongemerkt andere klachten in het lichaam ervaren. Daarom is een voetzorg behandeling bij een (medisch) pedicure absoluut geen overbodige luxe. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00, behandelingen zijn alleen op afspraak. U kunt mij bereiken op het volgende adres: Woestijnweg 201, 8172 CP Vaassen, telefoonnummer 06-25536344, en e-mailadres info@voetzorg4life.nl. Mijn KVK-nummer is 70925968.

Wil je weten wat Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetzorg4Life medisch pedicure praktijk

Bezoekers bekeken ook