Veluws Jachthuis Pols

Veluws Jachthuis Pols is een Winkel voor jachtartikelen gelegen aan Deventerstraat 12 in Vaassen.

Meer informatie over Veluws Jachthuis Pols in Vaassen

Veluws Jachthuis is een nieuwe speler op de Veluwe, maar heeft een lange geschiedenis en ervaring in de jacht, schietsport en overheid. Het is gevestigd in Vaassen, aan de oostrand van het Kroondomein. Het is een kleine winkel die mensen wil helpen vanuit dezelfde passie en kennis en ervaring wil delen. Ze hebben connecties met verschillende wapenhandelaren, jacht- en outdoorwinkels en vakspecialisten om klanten te helpen bij het vinden van wat ze zoeken. Ze geloven dat samenwerking en elkaar helpen belangrijk zijn in deze branche. De geschiedenis van het jachthuis begint met Gerard Hullegie en Marie Bouwmeester, die in 1940 een schoenmakerij zijn gestart. Daarna hebben Arie Pols, Bram Pols, Willem Pols en Bram Pols het jachthuis voortgezet.

Wil je weten wat Veluws Jachthuis Pols verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluws Jachthuis Pols of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluws Jachthuis Pols? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluws Jachthuis Pols het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Veluws Jachthuis Pols reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluws Jachthuis Pols

Bezoekers bekeken ook