Vakantiepark De Bosrand

Vakantiepark De Bosrand is een Vakantiepark gelegen aan Elspeterweg 45 in Vaassen.

Meer informatie over Vakantiepark De Bosrand in Vaassen

Vakantiepark De Bosrand is een rustgevend park op de Veluwe, ideaal voor een ontspannen vakantie of weekendje weg met het gezin. Het park biedt zowel intieme appartementen als ruime bungalows aan. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de kleinschalige speeltuin. Daarnaast zijn er talloze activiteiten te doen in de omgeving, zoals een bezoek aan de Apenheul, klimpark Veluwe of zwembad de Koekkoek. Het park heeft ook luxe wellness bungalows met een infrarood sauna en sfeervolle inrichting. Verder zijn er ruime bungalows en comfortabele appartementen beschikbaar, allemaal voorzien van faciliteiten zoals een compleet ingerichte keuken en ruime slaapkamers. Het park heeft ook een nieuwsbrief waarop men zich kan abonneren voor exclusieve aanbiedingen. Het adres van Vakantiepark de Bosrand is Elspeterweg 45, 8171 ES Vaassen, Nederland.

Wil je weten wat Vakantiepark De Bosrand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark De Bosrand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark De Bosrand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark De Bosrand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Vakantiepark De Bosrand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark De Bosrand

Bezoekers bekeken ook