Tenniscentrum "De Kouwenaar"

Tenniscentrum "De Kouwenaar" is een Tennisvereniging gelegen aan Pastoorsweg 78 in Vaassen.

Meer informatie over Tenniscentrum "De Kouwenaar" in Vaassen

Bij T.C. de Kouwenaar kun je op elk moment van de dag tennissen en ze weten daar perfect sportiviteit, gezondheid en gezelligheid te combineren. Naast het vrij tennissen zijn er ook verschillende competities en toernooien voor zowel beginners als gevorderden. Ook worden er regelmatig gezelligheidsevenementen georganiseerd om de clubbinding te versterken. Vooral voor nieuwe leden is het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen bij de club.

Wil je weten wat Tenniscentrum "De Kouwenaar" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tenniscentrum "De Kouwenaar" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tenniscentrum "De Kouwenaar"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tenniscentrum "De Kouwenaar" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Tenniscentrum "De Kouwenaar" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tenniscentrum “De Kouwenaar”

Bezoekers bekeken ook