Tandarts Goossens

Tandarts Goossens is een Tandartspraktijk gelegen aan Molenstraat 15, 1e verdiepin in Vaassen.

Meer informatie over Tandarts Goossens in Vaassen

Helaas hebben ze geen fulltime receptioniste, dus proberen ze tussen half negen en twaalf de telefoon aan te nemen. Op andere tijden staat het antwoordapparaat aan. Ze hebben wel iemand toegevoegd aan het team en de telefooncomputer verdeelt de drukte nu beter. Tandsteen komt bij meer dan de helft van de mensen voor en kan worden verminderd door goede mondhygiëne. De vorming van tandsteen is eigenlijk voordelig, omdat het ervoor zorgt dat tanden en kiezen niet uitvallen. Een tand met een ontsteking kan een risico vormen voor de gezondheid, dus als je het gevoel hebt dat een tand er beter uit kan, neem dat gevoel dan serieus. Het eten van meer fruit en groenten is belangrijk voor een gezond gebit. Oil pulling, het spoelen van de mond met plantaardige olie, kan helpen tegen tandvleesontsteking en slechte adem. Als een noodkroon loslaat, kun je proberen om hem weer op zijn plek te zetten. Verantwoorde snacks voor je gebit zijn groente, fruit, kaas, worst en nootjes. Last van een verstandskies wordt vaak veroorzaakt door tandvlees dat over de kies heen ligt. Slim snoepen betekent veel in één keer snoepen in plaats van meerdere keren een beetje. Tandarts Goossens is aangesloten bij het KOM, waar ze 10 beloftes doen, zoals het vertellen van de kosten van tevoren en het bespreken van de aanpak. De nota's worden beheerd door Infomedics, die ook.

Wil je weten wat Tandarts Goossens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Goossens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Goossens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Goossens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Tandarts Goossens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Goossens

Bezoekers bekeken ook