t Kappershues

t Kappershues is een Kapper gelegen aan Molenstraat 3 in Vaassen.

Meer informatie over t Kappershues in Vaassen

t Kappershues is een kapsalon in Vaassen waar kwaliteit voorop staat. Ze bieden diverse behandelingen zoals knippen, kleuren en bruids- en feestkapsels. Helaas moeten ze voor de derde keer hun deuren sluiten vanwege de maatregelen van het RIVM. Alle afspraken tot en met 14 januari 2022 komen te vervallen. Ze hebben aangepaste openingstijden om telefonisch te bestellen. Ook zijn ze gesloten tijdens week 32 vanwege de zomervakantie. Daarnaast hebben ze aangepaste openingstijden vanwege de coronamaatregelen en bieden ze de mogelijkheid om producten en haarkleuringen thuis te bezorgen. Ze hopen iedereen snel weer te kunnen verwelkomen in de kapsalon. De openingstijden zijn te vinden op hun website. De kapsalon is gevestigd aan de Molenstraat 3 in Vaassen.

Wil je weten wat t Kappershues verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Kappershues of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Kappershues? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kappershues het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar t Kappershues reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Kappershues

Bezoekers bekeken ook