Schoonheidssalon Zenzi

Schoonheidssalon Zenzi is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Riebeeckstraat 87 in Vaassen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Zenzi in Vaassen

Schoonheidssalon Zenzi is een kwaliteitssalon waar u kunt genieten van ontspanning. Ze bieden verschillende behandelingen aan met producten van [Comfort zone], die 100% vegan zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten. De salon is eigendom van Verena Keijzer, die gecertificeerd schoonheidsspecialiste is. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 20:00, op woensdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00, en op zaterdag van 09:00 tot 12:30. Op maandag en zondag is de salon gesloten. U kunt contact opnemen voor vragen of het maken van een afspraak via info@zenzibeauty.nl of 0578-720011. De salon is gevestigd aan de Van Riebeeckstraat 87 in Vaassen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Zenzi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Zenzi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Zenzi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Zenzi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Schoonheidssalon Zenzi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Zenzi

Bezoekers bekeken ook