Prins Care

Prins Care is een Massagetherapeut gelegen aan Jan Mulderstraat 2A, 2e Etage in Vaassen.

Meer informatie over Prins Care in Vaassen

Welkom bij Prins Care Massage & Wellness! Bij ons kun je terecht voor therapeutische, ontspannende en wellness massages en belevenissen. Onze kernwaarden zijn aandacht, rust en maatwerk. Ontdek op onze website wat Prins Care allemaal te bieden heeft en maak gebruik van de kansen en mogelijkheden. We zijn ook leveranciers van producten voor massage, wellness en beauty thuis. Op ons blog vertellen we graag over het leven, je lichaam, verzorging en welzijn. Daarnaast delen we tips over hoe je de winter betaalbaar kunt houden. Ook hebben we nieuwtjes en nieuwe behandelingen bij Prins Care. Vanaf 2022 kun je bij ons boekingen maken. En natuurlijk is december de maand van geven, dus kom bij ons langs voor een speciale kerst behandeling. Volg ons op social media onder de naam prinscare en deel onze berichten.

Wil je weten wat Prins Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Prins Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins Care

Bezoekers bekeken ook