Praktijk voor Rust en Energie

Praktijk voor Rust en Energie is een Schoonheidssalon gelegen aan Fazantstraat 43 in Vaassen.

Meer informatie over Praktijk voor Rust en Energie in Vaassen

Even een moment voor jezelf. Dat is wat de Praktijk voor Rust en Energie biedt. Hier kun je terecht voor massages en gezichtsbehandelingen om even helemaal tot rust te komen. Rita Heesen, de eigenaar van de praktijk, heeft als passie om mensen te laten ontspannen. Ze biedt onder andere klankschaalmassages, hot stone massages en gezichtsbehandelingen met natuurlijke Weleda producten aan. Daarnaast kun je ook genieten van het Flowee ontspanningsritueel, waarbij acupressuurpunten worden geactiveerd. Klanten zijn zeer tevreden over de behandelingen van Rita, en ervaren haar als professioneel, helend en zorgzaam. Wil je een afspraak maken? Dat kan per mail of telefonisch. De praktijk is gevestigd in Vaassen en heeft flexibele openingstijden.

Wil je weten wat Praktijk voor Rust en Energie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Rust en Energie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Rust en Energie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Rust en Energie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Praktijk voor Rust en Energie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Rust en Energie

Bezoekers bekeken ook