Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd

Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd is een Nagelstudio gelegen aan Gieterij 7 in Vaassen.

Meer informatie over Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd in Vaassen

Welkom op de website van Medisch Pedicure Yvonne Mäder. Yvonne is een gediplomeerde medisch pedicure en heeft zich gespecialiseerd in verschillende gebieden, zoals diabetische en reumatische voetbehandelingen. Ze heeft een moderne salon in Vaassen, die rolstoeltoegankelijk is en een eigen parkeerplaats heeft. Daarnaast biedt ze ook ambulante behandelingen aan in Vaassen, Emst en Epe en omgeving. Yvonne is aangesloten bij Provoet en de Nederlandse Maatschappij van Medisch Voetzorgverleners. Naast specialistische behandelingen zoals nagelbeugels en ortheses, biedt ze ook standaard pedicurebehandelingen aan, evenals wellness- en cosmetische behandelingen. Yvonne blijft zich regelmatig bijscholen om haar cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. In haar salon maakt ze gebruik van hoogwaardige producten die ook te koop zijn. Momenteel heeft ze een stop voor nieuwe ambulante behandelingen, maar cliënten zijn altijd welkom in haar praktijk.

Wil je weten wat Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Yvonne Mäder – Medisch gediplomeerd

Bezoekers bekeken ook