Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen

Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen is een Restaurant gelegen aan Elspeterweg 45 in Vaassen.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen in Vaassen

Nico woont in Pannenkoekenhuis de Boskabouter en bakt daar heerlijke pannenkoeken voor jong en oud. Hij vindt het vooral leuk om de kinderen extra blij te maken en organiseert verschillende activiteiten voor hen. Je kunt ook je verjaardag vieren met Nico en een persoonlijke felicitatie krijgen. Daarnaast kun je in het pannenkoekenhuis genieten van ambachtelijk bereide pannenkoeken, waarvan er ook gluten- en lactosevrije opties zijn. Als je genoeg muntjes hebt, kun je iets uit de winkel van Nico kiezen. Je kunt ook je kinderfeestje vieren bij De Boskabouter. Daarnaast kun je de pannenkoeken ook afhalen in Nunspeet, Wezep of Vaassen. Het pannenkoekenhuis heeft locaties op de Veluwe en je kunt de openingstijden van elk filiaal vinden op de website.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen

Bezoekers bekeken ook