Paardensportcentrum De Cannenburgh

Paardensportcentrum De Cannenburgh is een Paardenstal gelegen aan Hertenkampsweg 1 in Vaassen.

Meer informatie over Paardensportcentrum De Cannenburgh in Vaassen

Paardensportcentrum De Cannenburgh is een plek waar paardenliefhebbers kunnen genieten van hun hobby. Ze bieden pensionstalling aan en organiseren lessen, wedstrijden en andere activiteiten voor hun klanten. Het centrum is aangesloten bij de FNRS en de KNHS en heeft een veiligheidscertificaat. Op zaterdag 28 oktober organiseren ze een KNHS wedstrijd en de startlijst is een week van tevoren te vinden op hun website. Daarnaast zijn er nog andere KNHS wedstrijden gepland op 28 januari 2024 en 3 maart 2024. Het paardensportcentrum is gelegen in een prachtige omgeving en zorgt ervoor dat bezoekers zich snel thuis zullen voelen.

Wil je weten wat Paardensportcentrum De Cannenburgh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardensportcentrum De Cannenburgh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardensportcentrum De Cannenburgh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardensportcentrum De Cannenburgh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Paardensportcentrum De Cannenburgh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardensportcentrum De Cannenburgh

Bezoekers bekeken ook