Ongewoon

Ongewoon is een Reclamebureau gelegen aan Dorpsstraat 74 in Vaassen.

Meer informatie over Ongewoon in Vaassen

Verzameld Werk is een duurzaam marketingbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden en positioneren van merken die zich richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze geloven in een Full Funnel benadering, waarbij de klantreis centraal staat. Dit houdt in dat ze data-analyse doen, kennis hebben van de klant en de markt, en meetbare resultaten willen behalen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals strategie en conceptontwikkeling, printmarketing met een duurzame insteek, en online marketing waarbij ze de online positie van hun klanten meetbaar maken. Ze bouwen bij voorkeur in Symfony en Sulu met aandacht voor veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. Verzameld Werk wil altijd op het juiste moment en met de juiste boodschap communiceren met de doelgroep van hun klanten. Ze beginnen hun samenwerking met een grondige analyse van de organisatie en wat hen drijft.

Wil je weten wat Ongewoon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ongewoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ongewoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ongewoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Ongewoon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ongewoon

Bezoekers bekeken ook