NOVITAS Apeldoorn

NOVITAS Apeldoorn is een gelegen aan Gaffelstede 30 in Vaassen.

Meer informatie over NOVITAS Apeldoorn in Vaassen

GV NOVITAS heeft verschillende contactmogelijkheden voor verschillende vragen. Voor algemene vragen en vragen aan het bestuur kun je contact opnemen met de secretaris, Sabine Loozeman. Voor vragen over lidmaatschap, opzegging, wijziging van gegevens of contributie kun je ook bij haar terecht. Daarnaast is er ook een vertrouwenspersoon, Anneke van Haren, waar je terecht kunt als je tijdens de lessen of activiteiten van GV NOVITAS iets meemaakt waar je je niet prettig bij voelt. Je kunt contact opnemen met Anneke om te praten of je zorgen kenbaar te maken. GV NOVITAS is aangesloten bij Dutch Gymnastics en is deelnemer van het Apeldoorns Sport- en beweegakkoord.

Wil je weten wat NOVITAS Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOVITAS Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOVITAS Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOVITAS Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar NOVITAS Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOVITAS Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook