Naast Anne

Naast Anne is een Kledingwinkel gelegen aan Dorpsstraat 60 c in Vaassen.

Meer informatie over Naast Anne in Vaassen

Naast Anne is een gezellige boetiek in Vaassen waar je eigentijdse en betaalbare dameskleding en accessoires kunt vinden. Naast kleding heeft Naast Anne ook een grote collectie sieraden, riemen, tassen en schoenen. De winkel is ruim opgezet en heeft een eigentijdse en gezellige inrichting. Het team bestaat uit enthousiaste meiden die klanten helpen en meedenken om de juiste keuze te maken. Eigenaresse Anja Renz zorgt regelmatig voor een nieuwe collectie in de winkel, wat het winkelen leuk maakt. Daarnaast is er ook Bij Anne Stijlvol Wonen, een interieur- en cadeauwinkel, te vinden via de doorloop. Kom gerust eens langs en bekijk de Facebook pagina van Naast Anne voor alle nieuwtjes!

Wil je weten wat Naast Anne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naast Anne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naast Anne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naast Anne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Naast Anne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naast Anne

Bezoekers bekeken ook