Mollenvlied Bed & Breakfast

Mollenvlied Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Hattumseweg 14 in Vaassen.

Meer informatie over Mollenvlied Bed & Breakfast in Vaassen

B&B Mollenvlied is een accommodatie op de Veluwe, geïnspireerd op een schaapskooi. Het heeft vijf comfortabele kamers met eigen badkamer, waarvan drie kamers een eigen terras hebben. Er is ook een appartement met een eigen keuken. Het ontbijt wordt geserveerd in de jachtkamer, maar kan ook op de kamer worden gebracht. Mollenvlied is ook een ideale plek voor inspirerende bijeenkomsten en de hele accommodatie kan worden gehuurd voor groepen. Gasten waarderen de mooie sfeer en de gastvrijheid van Tamar. De B&B ligt in een rustige en mooie omgeving waar je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden.

Wil je weten wat Mollenvlied Bed & Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mollenvlied Bed & Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mollenvlied Bed & Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mollenvlied Bed & Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Mollenvlied Bed & Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mollenvlied Bed & Breakfast

Bezoekers bekeken ook