Looks and Dance

Looks and Dance is een Stijldansinstructeur gelegen aan Cannenburgherweg in Vaassen.

Meer informatie over Looks and Dance in Vaassen

Looks and Dance is een bedrijf dat verschillende soorten dansworkshops aanbiedt in allerlei stijlen, van salsa tot streetdance. Ze geven workshops voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en paren die gaan trouwen. Daarnaast kunnen ze ook danslessen en workshops geven op basis- en voortgezet onderwijs met verschillende thema's. Looks and Dance biedt ook bruids- en feestkapsels en make-up aan voor verschillende gelegenheden bij mensen thuis. De dansworkshops kunnen plaatsvinden in Vaassen, Zwolle, Apeldoorn of op andere locaties. Als je geïnteresseerd bent in een spetterende openingsdans, een dansworkshop voor je vrijgezellenfeest of teamuitje, of als je vragen hebt over andere mogelijkheden, kun je het contactformulier invullen of op de link klikken.

Wil je weten wat Looks and Dance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Looks and Dance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Looks and Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Looks and Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Looks and Dance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Looks and Dance

Bezoekers bekeken ook