Kroondomeinen

Kroondomeinen is een Wandelroutes gelegen aan Valkeniersweg in Vaassen.

Meer informatie over Kroondomeinen in Vaassen

Het Paleispark heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van het seizoen. In de zomer is het park geopend van 08:00 tot 19:00 uur. De boswachterijen Gortel, Hoog Soeren en Uddel zijn geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Er zijn plattegronden beschikbaar voor zowel het Paleispark als de boswachterijen. Voor het adres en de route naar het park en de boswachterijen zijn er verschillende ingangen beschikbaar. Het park is goed bereikbaar. De entreeprijzen voor het Paleispark zijn € 2,- voor een dagkaart en € 10,- voor een jaarkaart. In het nieuws wordt gemeld dat het Hertenkamp in het Paleispark tijdelijk gesloten is vanwege de damhertenbronst. Daarnaast kunnen jaarkaarten en dagkaarten voor het Paleispark worden gekocht via de website.

Wil je weten wat Kroondomeinen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kroondomeinen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kroondomeinen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kroondomeinen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Kroondomeinen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kroondomeinen

Bezoekers bekeken ook