Keurhorst Bouw Service (KBS)

Keurhorst Bouw Service (KBS) is een Aannemer gelegen aan Cederhof 6 in Vaassen.

Meer informatie over Keurhorst Bouw Service (KBS) in Vaassen

KBS Bouw is een bemiddelingsbureau dat bouwbedrijven en zzp'ers in de bouwsector met elkaar verbindt. Ze hebben een NEN 4400-1 certificaat en voldoen aan de Wet Ketenaansprakelijkheid. Ze hebben een ruime database met zzp'ers en opdrachtgevers en garanderen de juiste persoon voor elke klus. Ze doen een complete screening van zzp'ers en werken met duidelijke bemiddelingscontracten. KBS Bouw is opgericht om bouwbedrijven te helpen bij het opvangen van de grote vraagschommelingen in de personeelsbehoefte. Ze hebben een enthousiast team met ruime ervaring en een grote database met zzp'ers door heel Nederland. Het team zorgt ervoor dat elke opdrachtgever snel en deskundig bediend wordt. De mede-eigenaren van KBS Bouw zijn Klaas Keurhorst, Irene de Water en Brenda Gerritse. Ze hebben elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. KBS Bouw heeft als doel om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Ze hebben verschillende voordelen, zoals een NEN-4400-1 certificaat, een ruime database met zzp'ers en korte lijnen. Ze zijn gevestigd in Vaassen en hebben contactinformatie op hun website.

Wil je weten wat Keurhorst Bouw Service (KBS) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurhorst Bouw Service (KBS) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurhorst Bouw Service (KBS)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurhorst Bouw Service (KBS) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Keurhorst Bouw Service (KBS) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurhorst Bouw Service (KBS)

Bezoekers bekeken ook