JTK Computers

JTK Computers is een Computerwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over JTK Computers in

Computers, vooral internet, zijn erg belangrijk geworden, zowel op het werk als thuis. Het is essentieel dat alles zonder problemen kan worden gebruikt, en als dat niet het geval is, bieden wij een snelle oplossing. Ons doel is om problemen van zowel particuliere als zakelijke klanten op te lossen met een snelle en goede reparatieservice. Indien mogelijk voeren we de reparaties bij u thuis of op kantoor uit, anders nemen we uw computer mee naar onze werkplaats. Vooraf krijgt u een indicatie van de geschatte reparatietijd en de kosten. Naast reparaties kunt u bij JTK Computers ook terecht voor de aankoop van apparatuur zoals computers, laptops en printers.

Wil je weten wat JTK Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JTK Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JTK Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JTK Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar JTK Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JTK Computers

Bezoekers bekeken ook