Jate Holding

Jate Holding is een IT-consultancy gelegen aan Jasmijnstraat 19 in Vaassen.

Meer informatie over Jate Holding in Vaassen

Jate is een bedrijf dat test- en ontwikkelingsdiensten levert. Ze hebben specialisten op het gebied van testen en development. Ze begrijpen dat handmatig en geautomatiseerd testen elkaar aanvullen en dat development meer is dan alleen regels typen. Het bedrijf is in 2008 gestart als eenmanszaak, maar is gegroeid door medewerkers met test- en ontwikkelingsvaardigheden te detacheren. Jate gelooft dat goede, enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak de weg zijn naar klanttevredenheid. Ze hechten waarde aan mensen die het verschil maken en geloven dat hard werken de weg naar succes is. Als je contact met hen wilt opnemen, kun je dat doen.

Wil je weten wat Jate Holding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jate Holding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jate Holding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jate Holding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Jate Holding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jate Holding

Bezoekers bekeken ook