JantieK

JantieK is een Antiekwinkel gelegen aan Boxhofstede 54 in Vaassen.

Meer informatie over JantieK in Vaassen

JantieK is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in antieke meubels. Het bedrijf heeft passie voor antiek en restauratie en bestaat al ruim 30 jaar. Antieke meubels geven een extra dimensie aan een modern interieur en passen goed binnen de trend van duurzaamheid. De meubels worden grotendeels ingekocht uit particulier bezit in Nederland, Engeland en Frankrijk. Bij binnenkomst worden de meubels grondig geïnspecteerd, schoongemaakt en indien nodig gerestaureerd met respect voor de oorsprong. Daarna worden ze behandeld ter conservering. JantieK biedt betaalbare prijzen, bezorging en plaatsing van de meubels tegen een gunstig tarief. Het bedrijf is gevestigd in Vaassen en een bezoek is mogelijk op afspraak. Daarnaast biedt JantieK ook andere bijzondere items aan in de rubriek Woonaccessoires.

Wil je weten wat JantieK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JantieK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JantieK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JantieK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar JantieK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JantieK

Bezoekers bekeken ook