JANPIE BV

JANPIE BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Potgieterstraat 8 in Vaassen.

Meer informatie over JANPIE BV in Vaassen

Bouwbedrijf Van Laar is een bedrijf dat met passie bouwt, verbouwt en renoveert. Ze streven ernaar om uw droom te verwezenlijken en zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. Ze bieden ook service en onderhoud en begrijpen het belang van een degelijk onderhoudsprogramma om kosten op de lange termijn beheersbaar te houden. Op dit moment zijn ze bezig met een grote renovatieklus aan boerderij Louisiana op Landgoed Zwaluwenburg. Daarnaast bieden ze verschillende vastgoedopties te koop aan, zoals woningen, bedrijfspanden en kavels. Het bedrijf heeft ook diverse concepten ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw, renovatie, restauratie, verbouw en verduurzaming, die diverse voordelen bieden voor opdrachtgevers. Naast het bouwen in opdracht van klanten, zijn ze ook actief op het gebied van projectontwikkeling. U kunt zich aanmelden voor hun online nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat JANPIE BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JANPIE BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JANPIE BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JANPIE BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar JANPIE BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JANPIE BV

Bezoekers bekeken ook