In Style Vaassen

In Style Vaassen is een Kapper gelegen aan Kosterstraat 4 in Vaassen.

Meer informatie over In Style Vaassen in Vaassen

Bij In Style in Vaassen kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op verschillende huidtypes en behoeften. Daarnaast kunt u ook uw haar laten verzorgen en stylen bij deze kapsalon, zowel voor mannen als vrouwen. Voor mensen met nagelproblemen bieden ze ook nagelverzorging. Maar dat is niet alles, want In Style heeft nu ook een zonnebank waar u veilig en verantwoord kunt zonnen. Ze hebben comfortabele Ergoline zonnebanken. Bij In Style kunt u er op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Ze zijn een van de weinige salons in de regio die deze behandelingen aanbieden. De openingstijden van In Style zijn van maandag tot en met woensdag van 9:00 tot 18:00 uur, op donderdag van 9:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met In Style.

Wil je weten wat In Style Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In Style Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In Style Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In Style Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar In Style Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In Style Vaassen

Bezoekers bekeken ook