Ho Wah

Ho Wah is een Chinees restaurant gelegen aan Apeldoornseweg 38 in Vaassen.

Meer informatie over Ho Wah in Vaassen

Beste gasten, het restaurant Ho Wah is gesloten van 16 oktober tot en met 30 oktober vanwege vakantie. Vanaf 31 oktober bent u weer van harte welkom. Als u nog cadeaubonnen heeft, vragen wij u om deze voor 1 januari 2024 te gebruiken. Op het menu staan verschillende maandmenu's voor 2, 3, 4 en 5 personen, evenals een selectie van specialiteiten gerechten, soepen, voor- en bijgerechten, bami gerechten, nasi gerechten, Chinese bami gerechten, mihoen goreng gerechten, omelet gerechten, groenten gerechten, varkensvlees gerechten, kipfilet gerechten, rundvlees gerechten, garnalen gerechten en gecombineerde gerechten. Daarnaast zijn er ook Indische gerechten en rijsttafels beschikbaar. Voor contactinformatie en openingstijden kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat Ho Wah verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ho Wah of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ho Wah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ho Wah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Ho Wah reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ho Wah

Bezoekers bekeken ook