Hippisch Centrum Vaassen

Hippisch Centrum Vaassen is een Paardenstal gelegen aan Poelweg 2 in Vaassen.

Meer informatie over Hippisch Centrum Vaassen in Vaassen

Hippische Vereniging de Cannenburgh is de grootste ruitervereniging van Epe met meer dan 100 leden. De vereniging bestaat al ruim 50 jaar en biedt zowel dressuur- als springlessen aan. Er zijn meerdere lesgroepen voor zowel pony's als paarden. Daarnaast organiseert de activiteitencommissie verschillende activiteiten. Ook worden er meerdere keren per jaar dressuur- en springwedstrijden georganiseerd. Het adres van de vereniging is Poelweg 2, 8171NG Vaassen.

Wil je weten wat Hippisch Centrum Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hippisch Centrum Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hippisch Centrum Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hippisch Centrum Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Hippisch Centrum Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hippisch Centrum Vaassen

Bezoekers bekeken ook