Highfive Sports

Highfive Sports is een Evenementenbureau gelegen aan in .

Meer informatie over Highfive Sports in

Highfive Sports organiseert en begeleidt sportieve kinderfeestjes en personeelsfeesten. Er zijn verschillende thema's mogelijk en als je zelf een ander thema wilt, kun je contact met hen opnemen. Tijdens de kinderfeestjes worden verschillende sport- en beweegactiviteiten gecombineerd en Highfive Sports zorgt voor de accommodatie, materialen en het programma. Ze organiseren ook personeelsfeesten, teambuilding en activiteiten op locatie sinds 2018. Tom Beekman en Rik van Voorst zijn de mensen achter Highfive Sports en ze hebben beide een achtergrond in sport en beweging. De prijzen voor de kinderfeestjes variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest, waarbij de activiteit, cadeaus en zaalhuur inbegrepen kunnen zijn. Voor vragen kun je contact opnemen via hun e-mailadres of telefoonnummer.

Wil je weten wat Highfive Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Highfive Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Highfive Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Highfive Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Highfive Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Highfive Sports

Bezoekers bekeken ook