Hervormde Kerk Vaassen

Hervormde Kerk Vaassen is een Kerk gelegen aan Marktplein 7 in Vaassen.

Meer informatie over Hervormde Kerk Vaassen in Vaassen

De Hervormde Gemeente van Vaassen heet iedereen welkom in de Dorpskerk. Alle diensten kunnen worden beluisterd via www.kerkomroep.nl en kunnen ook worden bekeken via de bijgevoegde knoppen. Op zondag 29 oktober 2023 is er een dienst om 9.30 uur die via de website kan worden bekeken. Op dankdag, op 1 november, is er een dienst om 19.30 uur die ook via de website te bekijken is. De Hervormde Gemeente van Vaassen kerkt in de Dorpskerk aan het Marktplein van Vaassen. Voor vragen, mededelingen en suggesties kan er een e-mail worden gestuurd. Meer informatie over de diensten is te vinden op Kerkomroep.nl en actuele informatie over de gemeente is te vinden in de zondagsbrief.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Hervormde Kerk Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Vaassen

Bezoekers bekeken ook