Handbalvereniging CVO

Handbalvereniging CVO is een Handbalclub gelegen aan De Oosterhof, Zichtstede 18 in Vaassen.

Meer informatie over Handbalvereniging CVO in Vaassen

Dewi Splinter was op 19 maart pupil bij dames 1 tijdens hun wedstrijd tegen Huissen dames 1. Voor de wedstrijd kreeg Dewi wat te eten en had ze een gezellig gesprek met de dames. Om Dewi beter te leren kennen, stelden de dames haar wat vragen. Dewi zit op de Geradus Majella in groep 8 en zal volgend jaar naar de RSG gaan. Indy van Lohuizen was op 5 maart pupil bij dames 1 tijdens hun wedstrijd tegen Angeren. Vooraf kreeg ze een interview en genoot ze van een lekkere tosti. Indy zit op het Mozaïek in groep 8 en haar vriendinnen zijn Ise, Lieke en Florine. Na het Mozaïek gaat Indy naar de RSG in Epe. Op 12 februari was Ise Stoker pupil van de week bij dames 1 tijdens hun wedstrijd tegen de nummer 2. Vooraf werd er een interview met Ise gehouden om haar beter te leren kennen. Ise is 11 jaar oud en zit in groep 8.

Wil je weten wat Handbalvereniging CVO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handbalvereniging CVO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handbalvereniging CVO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handbalvereniging CVO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Handbalvereniging CVO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handbalvereniging CVO

Bezoekers bekeken ook