Grand Café de Toren

Grand Café de Toren is een Café gelegen aan Torenstraat 8 in Vaassen.

Meer informatie over Grand Café de Toren in Vaassen

Cafe de Toren in Vaassen is een veelzijdige plek waar je kunt eten, drinken, sportwedstrijden kunt kijken en spelletjes kunt spelen met vrienden. Daarnaast kun je er ook feesten organiseren, zowel in het café zelf als bij jou thuis met behulp van hun catering en bedieningsservice. Gasten zijn zeer tevreden over de vriendelijke bediening, het lekkere eten en de mooie en schone toiletten. Ze waarderen ook de snelle service en de goede kwaliteit van het eten, zoals de Italiaanse bol met tonijnsalade en de ossenhaaspuntjes. Al met al wordt Cafe de Toren beschouwd als een geweldige plek met super personeel en de beste prijs-kwaliteitverhouding in de regio.

Wil je weten wat Grand Café de Toren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Toren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Toren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Toren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Grand Café de Toren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Toren

Bezoekers bekeken ook