Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor aan Laarseweg 17-I, 8171PP Vaassen het bouwen van een woonhuis en een bijgebouw(936955)

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor aan Laarseweg 17-I, 8171PP Vaassen het bouwen van een woonhuis en een bijgebouw(936955).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van Epe heeft besloten voor de aanvraag van het bouwen van een woonhuis en een bijgebouw aan Laarseweg 17-I, 8171PP Vaassen de beslistermijn te verlengen met een termijn van 6 weken. Zaaknummer: 936955Wat is de procedure?Het gaat hier om het verlengen van de beslistermijn op de aanvraag met 6 weken. Deze publicatie is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen over de aanvraag dan publiceren wij dat hier opnieuw. Pas dan kunt u eventueel bezwaar maken. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van de verleende vergunning.Heeft u vragen ?Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 14 0578 of mailen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 17-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. gmb-2024-73454

Gerelateerde berichten