Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw aan de voorzijde van de woning aan Cromme Ackerstede 9, 8171KG Vaassen

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw aan de voorzijde van de woning aan Cromme Ackerstede 9, 8171KG Vaassen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het realiseren van een aanbouw aan de voorzijde van de woning aan Cromme Ackerstede 9, 8171KG Vaassen. Datum aanvraag: 07-02-2024Zaaknummer : 948902Informatie en procedureEen omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Het gaat hier om een ingediende aanvraag. Deze publicatie is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen over deze aanvraag dan publiceren wij dat hier opnieuw. Pas dan kunt u eventueel bezwaar maken. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van de verleende vergunning.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 14 0578 of mailen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 13-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. gmb-2024-65770

Gerelateerde berichten