Ontwerp bestemmingsplan Smutsstraat Vaassen

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan Smutsstraat Vaassen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Smutsstraat Vaassen met ingang van 19 december 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.Het ontwerp bestemmingsplan Smutsstraat Vaassen voorziet in de realisatie van 27 sociale huurappartementen. Ter inzageU kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ‘Plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het ontwerp bestemmingsplan openen in het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingegeven: NL.IMRO.0232.VAA036SmutsBotha-OBP1, of deze link gebruiken:https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.VAA036SmutsBotha-OBP1De bronbestanden zijn beschikbaar op:https://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.VAA036SmutsBotha-OBP1Het ontwerp bestemmingsplan is met ingang van 19 december 2023 ook gedurende zes weken op afspraak voor een ieder in te zien in het gemeentehuis te Epe. Wilt u een afspraak maken om het ontwerp bestemmingsplan Smutsstraat Vaassen in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578.Reageren?Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Epe. Dit kan op de volgende manieren:1. Per post, onder vermelding van het zaaknummer 916204 op het volgende adres: Postbus 600, 8160 AP Epe;2. Digitaal, via www.epe.nl/zienswijze. Vermeld hierbij het zaaknummer 916204. 3. Mondeling op het gemeentehuis te Epe of via een onlineverbinding, bijvoorbeeld MS-Teams. Maak hiervoor een afspraak met de heer Van Zeewijk Vink van de afdeling Ruimte, team Ontwikkeling (tel. 14 0578).Een zienswijze moet ondertekend zijn. Zienswijzen moeten in ieder geval bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht, en de gronden van de zienswijze. Bij voorkeur bevat de zienswijze ook uw telefoonnummer.Epe, 18 december 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 19-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. gmb-2023-539418

Gerelateerde berichten