Verleende omgevingsvergunning voor uitbreiding acceptatie afvalstromen aan Talhoutweg 26 Vaassen

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning voor uitbreiding acceptatie afvalstromen aan Talhoutweg 26 Vaassen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een omgevingsvergunning verleend. Het college geeft hiermee toestemming voor uitbreiding van de acceptatie van afvalstromen en/of de euralcode waaronder een afvalstof wordt geregistreerd op de milieustraat aan Talhoutweg 26 Vaassen. Datum besluit: 11 oktober 2023Zaaknummer: OVIJ2023OAB00052Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt het college binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook schriftelijk (per brief) bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, t.a.v. college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP EPE. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent.Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl.Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken?Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis te Epe. Wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Heeft u vragen of wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@ovij.nl en vermeld daarbij het zaaknummer of bel Omgevingsdienst Veluwe-IJssel. Het telefoonnummer is 055 580 17 05. Voorlopige voorziening vragen?Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?. Dan kunt u een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechter. Een ‘voorlopige voorziening’ kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook schriftelijk (per brief) een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 17-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. gmb-2023-438914

Gerelateerde berichten