Garagebedrijf Pals B.V.

Garagebedrijf Pals B.V. is een Vrachtwagenreparatie gelegen aan Runnenbergweg 1 in Vaassen.

Meer informatie over Garagebedrijf Pals B.V. in Vaassen

Garagebedrijf Pals biedt een 24-uurs service en heeft een mobiele werkplaats. Ze zijn gespecialiseerd in keuringen, reparatie en onderhoud, en schadeherstel van vrachtwagens. Ze hebben ook zelf ontwikkelde vlonders en sideskirts die het chassis van DAF-vrachtwagens beschermen en de truck aerodynamischer maken. Daarnaast leveren ze deurverlengers voor DAF, Ginaf en TATRA vrachtwagens. Garagebedrijf Pals heeft ook een mobiele werkplaats die altijd snel ter plaatse is in het geval van pech. Ze bieden ook leentrucks en hebben een magazijn en nieuwbouw faciliteiten. Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen en ze zijn ook te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Garagebedrijf Pals B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garagebedrijf Pals B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garagebedrijf Pals B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garagebedrijf Pals B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Garagebedrijf Pals B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garagebedrijf Pals B.V.

Bezoekers bekeken ook