Fysio Fit Veenstade

Fysio Fit Veenstade is een Sportschool gelegen aan Koekoeksweg 24 in Vaassen.

Meer informatie over Fysio Fit Veenstade in Vaassen

Fysio Fit Veenstade is een fitnesscentrum in Vaassen waar plezier in sport centraal staat. Ze bieden zowel individuele fitness als groepslessen in een prettige en ongedwongen sfeer. Je kunt vrijblijvend komen kijken of meedoen door contact op te nemen voor een rondleiding of een gratis proefles. Daarnaast hebben ze ook een sauna en organiseren ze regelmatig evenementen, zoals een open dag. Tijdens de zomer hebben ze aangepaste openingstijden tussen 11 juli en 19 augustus. Je kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Fysio Fit Veenstade door je aan te melden voor hun digitale nieuwsbrief. Er zijn ook leden aan het woord die positieve ervaringen delen over de groepslessen en het voedingsprogramma. De openingstijden zijn ruim, met doordeweeks openingstijden van 08:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Fysio Fit Veenstade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Fit Veenstade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Fit Veenstade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Fit Veenstade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Fysio Fit Veenstade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Fit Veenstade

Bezoekers bekeken ook