Femmefit Vaassen

Femmefit Vaassen is een Sportschool gelegen aan Dorpsstraat 35 in Vaassen.

Meer informatie over Femmefit Vaassen in Vaassen

Femmefit biedt een complete training voor vrouwen in slechts 30 minuten. Het FemmeCircuit is geschikt voor iedereen, ook voor vrouwen met rugklachten, reuma of andere beperkingen. Tijdens de training worden de oefeningen aangepast aan wat mogelijk is. In 30 minuten activeer je de verbranding en verbeter je jouw figuur. Je hoeft geen uren in de sportschool door te brengen of te wachten bij je favoriete toestel. Direct fitter en energieker. Door regelmaat komt het resultaat vanzelf. Onze gemotiveerde coaches staan klaar om je te helpen je persoonlijke doelen om te zetten in effectieve trainingen aangepast op jouw niveau. Femmefit is het alternatief voor de reguliere sportschool en Personal Training, speciaal voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus.

Wil je weten wat Femmefit Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femmefit Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femmefit Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femmefit Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Femmefit Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femmefit Vaassen

Bezoekers bekeken ook