Eekterzicht

Eekterzicht is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 64 in Vaassen.

Meer informatie over Eekterzicht in Vaassen

Eethuis Eekterzicht in het centrum van Vaassen is een gezellige plek waar je terecht kunt voor koffie, thee, gebak, ontbijt, high tea, lunch, diner en borrels. Ze hebben ook een terras waar je in de zomer kunt genieten. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals het organiseren van feestjes, ontbijtservice aan huis, broodjesservice, catering en het verhuren van retro scooters. Voor meer informatie nodigen ze je uit voor een gesprek om je persoonlijke wensen te bespreken. Het eethuis is ook bereikbaar voor klachten en suggesties. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur, op zondag zijn ze gesloten maar wel geopend voor besloten feestjes.

Wil je weten wat Eekterzicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eekterzicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eekterzicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eekterzicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Eekterzicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eekterzicht

Bezoekers bekeken ook