De Rooij Hair & Beauty

De Rooij Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Jan Mulderstraat 14 in Vaassen.

Meer informatie over De Rooij Hair & Beauty in Vaassen

Bij De Rooij Hair & Beauty kun je de stijl van je dromen vinden. De salon staat bekend om persoonlijke aandacht, stijl, klasse en het gevoel goed te voelen. Ze hebben alles onder één dak en onderscheiden zich door hun professionele kennis en jarenlange ervaring. Bij De Rooij Hair & Beauty draait het om er goed en verzorgd uitzien, wat alles te maken heeft met zelfvertrouwen en zelfrespect. In deze salon kun je jezelf zijn en ben je het middelpunt van aandacht en perfectie. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan contact op met de salon. Daarnaast kun je ook hun Facebook en Instagram pagina's bezoeken voor meer informatie.

Wil je weten wat De Rooij Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rooij Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rooij Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rooij Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar De Rooij Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rooij Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook