De blinkende Morgenster

De blinkende Morgenster is een Kerk gelegen aan Kosterstraat 22 in Vaassen.

Meer informatie over De blinkende Morgenster in Vaassen

Als de nacht op zijn donkerst is en de morgenster verschijnt, getuigt dat hemellicht van de naderende dag die de Schepper geeft. In de donkerste nacht van zonde en oordeel verschijnt God de Heere Jezus Christus als de Morgenster. Zijn heerlijk licht kondigt een nieuwe dag aan van vredesleven met een Drie-enig God. In de donkerste nacht van ongeloof, demonie en oordelen noemt de Heere Jezus Zichzelf 'de blinkende Morgenster'. Hij troost Zijn Gemeente dat Hij spoedig zal terugkomen. Het licht van de Morgenster doet hen uitzien naar die nieuwe Dag. Christus gebiedt goddelozen om tot Zijn licht te komen, zodat ze niet tot de buitenste duisternis worden weggestoten bij Zijn wederkomst. De Morgenster gaat op in het hart wanneer de Heilige Geest de Schrift bestraalt en het hart verlicht. Daarom moeten we acht slaan op het profetische Woord dat zeer vast is. Wij hebben onderwijs nodig dat naar de Schrift is, waarin Christus wordt gepreekt als de Rechtvaardigheid, Heiligmaking en volkomen Verlossing voor duistere zondaren. Moge de inhoud van deze website gebruikt worden tot verheerlijking van de blinkende Morgenster, de Heere Jezus Christus.

Wil je weten wat De blinkende Morgenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De blinkende Morgenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De blinkende Morgenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De blinkende Morgenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar De blinkende Morgenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De blinkende Morgenster

Bezoekers bekeken ook