De Blauwe Lotus

De Blauwe Lotus is een Restaurant gelegen aan Deventerstraat 20 in Vaassen.

Meer informatie over De Blauwe Lotus in Vaassen

Dit is de website van restaurant De Blauwe Lotus, een Chinees Indisch specialiteiten restaurant. Ze bieden de mogelijkheid om ter plaatse te eten of om eten af te halen, waarbij je kunt betalen met pin of contant. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag van 12:00 tot 22:00 uur, en op dinsdag van 14:30 tot 22:00 uur. Ook tijdens feestdagen zijn ze geopend van 12:00 tot 22:00 uur. Ze hebben een menu met eenpersoons porties, grote porties en rijsttafels. Daarnaast hebben ze iedere maand een ander menu, waarvan het maandmenu voor oktober €20,50 kost voor 2 personen. Het menu bestaat uit mini loempia's, saté, kroepoek, kip kerry, babi pangang, foe yong hai en witte rijst. Voor nasi of bami in plaats van witte rijst wordt er 50 cent extra in rekening gebracht. Je kunt je bestelling plaatsen door te bellen naar 0578-572625.

Wil je weten wat De Blauwe Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Blauwe Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Blauwe Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blauwe Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar De Blauwe Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Blauwe Lotus

Bezoekers bekeken ook